Verwarming

Met de juiste cv-ketel creëert u het juiste comfort in huis

Iedere huiseigenaar heeft wensen op het gebied van comfort in huis. De één wil een stortdouche, de ander wil dat een ruimte snel warm wordt en weer een ander vindt energiebesparing belangrijk. Voor ieders wat wils is ook van toepassing bij installateur Kuipers uit Groenlo. Als u ons uw wensen vertelt, dan zorgen wij voor de juiste cv-ketel. Wij werken hoofdzakelijk met A-merken zoals Nefit en Vaillant.

Vloerverwarming en wandverwarming

Wanneer u een huis laat bouwen of gaat renoveren, dan kunt u kiezen voor lage temperatuurverwarming. Een voorbeeld van lage temperatuurverwarming is vloerverwarming en wandverwarming. Via een buizenstelsel in de vloer of wand, wordt het gehele oppervlak verwarmd, waardoor er een continue stroming is van aangename warmte. In het geval van vloerverwarming kunt u comfortabel met blote voeten op de vloer lopen. Dit principe leent zich uitstekend in combinatie met duurzame oplossingen zoals een warmtepomp of zonneboiler.

Duurzame oplossingen

Als u lage temperatuurverwarming heeft, dan zijn er duurzame methodes om het huis te verwarmen, of warm tapwater te krijgen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler. Lees meer over duurzame oplossingen op de pagina duurzaamheid.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Heeft u vragen over de juiste keuze voor een cv-ketel of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op, of bel: 0544 461 228.