Sanitair

Sanitair voor toilet en badkamer

Als u uw badkamer of toilet wilt verbouwen, dan kunt u dat door ons laten verzorgen. Wij regelen dan alles voor u, van wasbak en waterleiding tot tegelwerk en afvoer, en installeren alles zoals we hebben afgesproken. Daarnaast zijn wij een ervaren installateur, denken met u mee en adviseren waar nodig.

Uitzoeken sanitair

Wij hebben onze groothandels, die sanitair aan ons leveren, bereid gevonden om u te ontvangen als u sanitair voor uw badkamer en toilet wilt uitzoeken. U vindt er alle merken en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sanitair.

Zelf sanitair gekocht?

Heeft u zelf online sanitair gekocht, dan kunnen wij dit voor u installeren. Er komt best veel kijken bij het aansluiten van sanitair en wij hebben de expertise. Wij helpen u om alles werkend aan te sluiten, zodat u kunt genieten van uw zelf uitgezochte sanitair in badkamer of toilet.

Badkamer en toilet levensloopbestendig maken

Als u van plan bent uw badkamer of toilet te verbouwen, dan kunnen wij uw badkamer of toilet levensloopbestendig maken. U kunt dan langer in uw huis blijven wonen waar u ooit voor gekozen heeft. U kunt dan denken aan een inloopdouche met lage instap, verhoogde toilet, handgrepen en een antislip vloer.

Wilt u uw badkamer levensloopbestendig maken, maak dan een afspraak en neem contact met ons op, of bel: 0544 461 228.