Diensten

Installateur Kuipers, een allround specialist uit Groenlo

Wij zijn een allround installatiebedrijf uit Groenlo en verzorgen alle diensten die met installaties in huis te maken hebben, ook elektra. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij verzorgen. De regio die wij bedienen is Groenlo, gemeente Oost Gelre en daarbuiten.

Sanitair

Wij leveren en installeren sanitair en maken uw badkamer of toilet levensloopbestendig. U kunt ook het sanitair zelf bestellen, dan installeren wij het. Lees meer over sanitair.

Verwarming

Wij installeren uw cv-ketel en radiatoren zoals u dat opgeeft en denken met u mee. Wanneer u wand- of vloerverwarming wenst, dan verzorgen wij dit ook voor u. Lees meer over verwarming.

Dakbedekking

Wij zijn gespecialiseerd in EPDM dakbedekking, met daarbij zink-, lood- of koperwerk. Bitumen dakbedekking is ook mogelijk. Lees meer over dakbedekking.

Airconditioning

Ook airconditioning kunnen wij voor u verzorgen. Lees meer over airconditioning.

Ventilatie

Wij onderhouden en installeren zowel balansventilatie als mechanische installaties. Lees meer over ventilatie.

Loodgieterswerk

Wij verzorgen ook het loodgieterswerk. U kunt dan denken aan het gas- en waterleidingnetwerk, en de afvoer naar het riool. Lees meer over loodgieterswerk.

Duurzaam

Duurzame installaties worden in steeds meer nieuwbouwwoningen en bij renovatie toegepast. Uw energierekening gaat naar beneden en u verdient uw installatie op termijn terug. Lees meer over duurzaamheid.

Service & onderhoud

Het onderhouden van uw installatie is belangrijk om de installatie storingsvrij haar werk te laten doen. Daarnaast gaat uw cv-ketel langer mee. Voor storingen kunt u ons natuurlijk bereiken. Lees meer over service & onderhoud.

Heeft u vragen over ons als installateur of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 0544 461 228.