Over ons

Installateur Kuipers uit Groenlo is een vertrouwd familiebedrijf

Met de derde generatie aan het roer is installateur Kuipers een volwaardig familiebedrijf. Het werkgebied van installateur Kuipers is Gemeente Oost Gelre, maar is ook buiten de gemeente Oost Gelre te vinden. Sinds de start in 1912 is het bedrijf gevestigd in Groenlo en gespecialiseerd in loodgieterswerk en dakbedekking. Met de opkomst van centrale verwarming heeft Kuipers ook dit onderdeel in de bedrijfsvoering opgenomen. De cv-ketel en verwarming zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van de onderneming. Installateur Kuipers is altijd met haar tijd meegegaan en volgt de ontwikkelingen op het gebied van installaties op de voet.

Het heden

Tegenwoordig verzorgen wij het complete plaatje als het om installaties in huis gaat. Zo plaatsen we steeds vaker duurzame installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en WTW-units. Daarnaast verzorgen we sanitair en maken we de badkamer en het toilet levensloopbestendig, zodat u langer van uw huis kunt genieten. Installaties kunnen niet zonder onderhoud en ook dat verzorgen wij. En als zich een keer een storing voordoet, dan zijn we snel ter plaatse om het te verhelpen. Wij richten ons op de particuliere en klein zakelijke markt, en verzorgen installaties voor zowel nieuwbouw als voor renovatie.

Zakelijke markt

Installateur Kuipers bedient naast de particuliere markt, de klein zakelijke markt. Wij verzorgen installaties zoals verwarming, sanitair en luchtbehandeling voor kantoren, scholen en ander vastgoed.


Keurmerken

Wij zijn in het bezit van de volgende keurmerken.

  • UNETO-VNI
  • Sterkin
  • Rei

Heeft u vragen over ons installatiebedrijf of onze diensten, neem dan contact met ons op, of bel: 0544 461 228.